RTL7 Darts-quiz
Actie

 

Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op het specifiek hieronder genoemde promotionele kansspel (hierna: de “specifieke spelvoorwaarden”). Daarnaast zijn ook de algemene spelvoorwaarden promotionele kansspelen (zie winacties.rtl.nl) van toepassing. Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de hierboven genoemde algemene spelvoorwaarden alsmede met de volgende specifieke spelvoorwaarden met betrekking tot het spel: “RTL7 Darts-quiz”.

 

 

 

Speluitleg “RTL7 Darts-quiz”:

 

Deelname aan het spel “RTL7 Darts-quiz” is mogelijk gedurende de uitzendperiode van het televisieprogramma “RTL7 Darts” (hierna: het “Programma”), te weten van 2 januari 2017 tot en met 31 december 2017 (hierna: de “Actieperiode”). Het spel staat  in het teken van de promotie van het Programma. De Actieperiode is verdeeld in maximaal twintig verschillende rondes (hierna: de “Spelrondes”). De deelnemers maken per Spelronde kans op het winnen van verschillende prijzen. Per Spelronde worden in het Programma zelf en in deze specifieke spelvoorwaarden de te winnen prijzen bekendgemaakt.

 

 

 

In Spelronde 4, die loopt van 15:00 uur op 10 november 2017 t/m 10:00 uur 20 november 2017, maken de deelnemers kans op twee toegangskaarten voor het WK Darts op 14 december in Londen, inclusief vlucht en hotel t.w.v. 449 euro.

 

 

 

Om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs dient de deelnemer beschikbaar te zijn van 14 december 2017 t/m 15 december 2017. De minimale leeftijd hebben van 18 jaar of ouder, in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Indien de deelnemer niet beschikbaar is en/of geen geldig reisdocument kan overleggen vervalt de aanspraak op de prijs automatisch en is RTL gerechtigd om een andere winnaar te selecteren. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering.

 

 

 

Aan het eind van deze Spelronde wordt er in totaal 1 winnaar geselecteerd.

 

 

 

De Vorige spelronde ging als volgt;

 

Spelronde 1: 02-01-2017 t/m 10-03-2017, prijs: twee toegangskaarten voor de Premier League Darts op 16 maart 2017 in Rotterdam t.w.v. 225 euro.

 

Spelronde 2: 28-09-2017 t/m 09-10-2017, prijs: twee toegangskaarten voor het WK Darts op 14 december in Londen, inclusief vlucht en hotel t.w.v. 449 euro.

 

Spelronde 3: 26-10-2017 t/m 06-11-2017, prijs: twee VIP tickets voor de Grand Slam of Darts op 17, 18 & 19 november, inclusief vlucht en hotel t.w.v. 449 euro.

 

 

 

Deelname:

 

Door het sturen van een sms-bericht met “DARTS” naar 3030 of door te bellen naar 0909-1334 kun jij meedoen met “RTL7 Darts-quiz”. Een deelname aan het spel per SMS-bericht is een eenmalige dienst. Desgewenst kun je meerdere keren deelnemen aan het spel. In dat geval worden voor elke extra deelname de hieronder vermelde communicatiekosten in rekening gebracht. Als je niet opnieuw wilt deelnemen aan het spel dan stop je en zul je geen nieuwe berichten meer ontvangen in verband met de deelname aan het spel. Het is dus niet nodig om je af te melden voor deze eenmalige SMS dienst. SMS en/of bel met mate!

 

 

 

Kosten:

 

De kosten voor deelname aan het spel via zowel sms als door te bellen bedragen EUR 0,45 per deelname plus de kosten voor het gebruik van je (mobiele) telefoon.

 

 

 

Aanwijzing winnaar en uitreiking prijs:

 

Direct aan het einde van elke Spelronde vindt er 1 trekking plaats. Iedere 10e beller/smser komt in de finalepoule en maakt kans op de prijs uit de betreffende Spelronde. Uit het aantal deelnemers dat in de finalepoule is gekomen, wordt door de computer at random de prijswinnaar geselecteerd. Alleen als jij een van de winnaars bent, bellen we je terug om je naam, adres en woonplaats te noteren. De winnaar wordt vervolgens op winacties.rtl.nlbekend gemaakt. bekend gemaakt.

 

De datum van levering van de prijs, vindt plaats in overleg met de leverancier van de te winnen prijs. Door deelname verklaart elke deelnemer geen bezwaar te maken tegen het kosteloos ontvangen van SMS-berichten, die noodzakelijk zijn voor het verloop van de actie. Bijvoorbeeld bij een technische storing. De prijs is niet overdraagbaar.

 

 

 

In totaal vinden er tijdens de Actieperiode maximaal twintig trekkingen plaats.

 

 

 

Voor zover verschuldigd, zal de organisator zorgdragen voor de afdracht en inhouding van kansspelbelasting. Indien de prijs bestaat uit een geldbedrag, zal eventueel verschuldigde kansspelbelasting worden ingehouden op het gewonnen geldbedrag. Overige mogelijk relevante belastingen komen voor rekening van de winnaars.

 

 

 

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd.

 

 

 

De organisator handelt bij het organiseren van dit promotionele kansspel in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

 

 

 

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over het spel kunnen aan de publieksservice van RTL Nederland  gericht worden:

 

 

 

RTL Nederland B.V.

 

Postbus 15016

 

1200 TV Hilversum

 

Telefoonnummer: 035-6718718

 

KvK-nummer: 32105893 (Hilversum)

 

BTW-nummer: 32055892

 

Voor meer informatie: www.rtl.nl