The Voice Kids-quiz
Actie

Algemeen:
Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op het specifiek hieronder genoemde promotionele kansspel (hierna: de “specifieke spelvoorwaarden”). Daarnaast zijn ook de algemene spelvoorwaarden promotionele kansspelen (zie winacties.rtl.nl) van toepassing. Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de hierboven genoemde algemene spelvoorwaarden alsmede met de volgende specifieke spelvoorwaarden met betrekking tot het spel: “The Voice Kids-quiz”.

 

Speluitleg “The Voice Kids-quiz”:
Deelname aan het spel “The Voice Kids-quiz” is mogelijk gedurende de uitzendperiode van het televisieprogramma ‘The Voice Kids - seizoen 9’ (hierna: het “Programma”), te weten van 6 maart 2020 tot en met 1 mei 2020 (hierna: de “Actieperiode”).  Het spel staat  in het teken van de promotie van het Programma. De Actieperiode is verdeeld in maximaal twintig verschillende rondes (hierna: de “Spelrondes”). Per Spelronde maken deelnemers kans op het winnen van verschillende prijzen. Per Spelronde worden in het Programma zelf en in deze specifieke spelvoorwaarden de te winnen prijzen bekendgemaakt.

 

In Spelronde 1, te weten van 15:00 uur op 6 maart 2020 tot en met 10:00 uur op 30 maart 2020, maken deelnemers kans op een verblijf van twee (2) nachten voor vier (4) personen in Disneyland Parijs. Dit is inclusief: ontbijt in een Disneyhotel en entree voor drie (3) dagen dat toegang geeft tot beide parken van Disneyland Parijs. Twee (2) nachten voor vier (4) personen in een (1) hotelkamer waarvan een (1) persoon ouder dan achttien (18) jaar moet zijn. Overige kosten zijn voor de winnaar zelf, zoals eten/drinken, reiskosten en vervoer. Het verblijf kan geboekt worden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de accommodatie van Disneyland Parijs. De reis dient voor 1 april 2021 te zijn gemaakt. De totaalwaarde van de prijs is: € 1.775,04 (incl. btw). De prijs is niet uit te keren in contanten of inwisselbaar voor andere prijzen.

 

Aan het eind van deze Spelronde wordt er in totaal één winnaar geselecteerd.

 

Deelname:
Door het sturen van een sms-bericht met VOICE naar 3030 of door te bellen naar 0909-1332 kun jij meedoen met “The Voice Kids-quiz”.
Een deelname aan het spel per SMS-bericht is een eenmalige dienst, dat wil zeggen dat je door het versturen van één SMS bericht deelneemt aan het spel en kans maakt op het winnen van de prijs. Desgewenst kun je meerdere keren deelnemen aan het spel. In dat geval worden voor elke extra deelname de hieronder vermelde communicatiekosten in rekening gebracht. Als je niet opnieuw wilt deelnemen aan het spel dan stop je en zul je geen nieuwe berichten meer ontvangen in verband met de deelname aan het spel. Het is dus niet nodig om je af te melden voor deze eenmalige SMS dienst. SMS en/of bel met mate!

 

Kosten:
De kosten voor deelname aan het spel bedragen EUR 0,45 per deelname plus de kosten voor het gebruik van je (mobiele) telefoon.

 

Aanwijzing winnaar en uitreiking prijs: Direct aan het einde van elke Spelronde vindt er 1 trekking plaats. Iedere 10e beller/smser komt in de finalepoule en maakt kans op de prijs uit de betreffende Spelronde. Uit het aantal deelnemers dat in de finalepoule is gekomen, wordt door de computer at random de prijswinnaar geselecteerd. Alleen als jij een van de winnaars bent, bellen we je terug om je naam, adres en woonplaats te noteren. De winnaar wordt op http://winacties.rtl.nl bekend gemaakt.  De datum van levering van de prijs, vindt plaats in overleg met de leverancier van de te winnen prijs. Door deelname verklaart elke deelnemer geen bezwaar te maken tegen het kosteloos ontvangen van SMS-berichten, die noodzakelijk zijn voor het verloop van de actie. Bijvoorbeeld bij een technische storing. De prijs is niet overdraagbaar.

 

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd.

 

In totaal vinden er tijdens de Actieperiode maximaal twintig trekkingen plaats.

 

Voor zover verschuldigd, zal de organisator zorgdragen voor de afdracht en inhouding van kansspelbelasting. Indien de prijs bestaat uit een geldbedrag, zal eventueel verschuldigde kansspelbelasting worden ingehouden op het gewonnen geldbedrag. Overige mogelijk relevante belastingen komen voor rekening van de winnaars.

 

De organisator handelt bij het organiseren van dit promotionele kansspel in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

 

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over het spel kunnen aan de publieksservice van RTL Nederland gericht worden:

RTL Nederland B.V.
Postbus 15016
1200 TV Hilversum
Telefoonnummer: 0900-1005000 
KvK-nummer: 32105893 (Hilversum)
BTW-nummer: 32055892
Voor meer informatie: www.rtl.nl