Holland’s Next Top Model-quiz
Actie

Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op het specifiek hieronder genoemde promotionele kansspel (hierna: de “specifieke spelvoorwaarden”). Daarnaast zijn ook de algemene spelvoorwaarden promotionele kansspelen (zie http://winacties.rtl.nl) van toepassing. Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de hierboven genoemde algemene spelvoorwaarden alsmede met de volgende specifieke spelvoorwaarden met betrekking tot het spel: “Holland’s Next Top Model-quiz”.

 

Speluitleg “Holland’s Next Top Model-quiz ”:

Deelname aan het spel “Holland’s Next Top Model-quiz” is mogelijk gedurende de uitzendperiode van het televisieprogramma “Holland’s Next Top Model” (hierna: het “Programma”), te weten van 3 september 2018 tot en met 31 december 2018 (hierna: de “Actieperiode”). Het spel staat in het teken van de promotie van het Programma. De Actieperiode is verdeeld in maximaal twintig verschillende rondes (hierna: de “Spelrondes”). De deelnemers maken per Spelronde kans op het winnen van verschillende prijzen. Per Spelronde worden in het Programma zelf en in deze specifieke spelvoorwaarden de te winnen prijzen bekendgemaakt.

 

Spelronde 1: 15:00 uur op 08-10-2018 t/m 10:00 uur op 05-11-2018.

Prijs: 7-daagse reis voor twee personen naar Ischgl, inclusief retourvlucht & accommodatie, t.w.v. 1500 euro.  4* Hotel in Ischgl inclusief ontbijt & diner (exclusief drinken), Skipas voor 6 dagen Silvretta Arena Ischgl Samnaun, transfer Innsbruck Airport naar Ischgl en terug. Overige kosten zijn voor rekening van de winnaar.

De reis zal in samenspraak met Transavia en de Toerismevereniging Paznaun – Ischgl worden samengesteld en geboekt. Vertrekdatum is in overleg waarbij alle vakantieperiodes zijn uitgesloten.

 

Om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs dient de deelnemer in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Indien de deelnemer niet beschikbaar is en/of geen geldig reisdocument kan overleggen vervalt de aanspraak op de prijs automatisch en is RTL gerechtigd om een andere winnaar te selecteren. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering. Overige kosten zijn voor rekening van de winnaar.

 

Deelname:

Door het sturen van een sms-bericht met “MODEL” naar 3030 of door te bellen naar 0909-1320 kun jij meedoen met “ Holland’s Next Top Model-quiz”. Een deelname aan het spel per SMS-bericht is een eenmalige dienst. Desgewenst kun je meerdere keren deelnemen aan het spel. In dat geval worden voor elke extra deelname de hieronder vermelde communicatiekosten in rekening gebracht. Als je niet opnieuw wilt deelnemen aan het spel dan stop je en zal je geen nieuwe berichten meer ontvangen in verband met de deelname aan het spel. Het is dus niet nodig om je af te melden voor deze eenmalige SMS dienst. SMS en/of bel met mate!

 

Kosten:

De communicatiekosten voor deelname aan het spel via bellen bedragen EUR 0,45 per deelname plus de kosten voor het gebruik van je (mobiele) telefoon.

 

Aanwijzing winnaar en uitreiking prijs:

Direct aan het einde van elke Spelronde vindt er 1 trekking plaats. Iedere 10e beller/smser komt in de finalepoule en maakt kans op de prijs van de betreffende Spelronde. Uit het aantal deelnemers dat in de finalepoule is gekomen, wordt door de computer at random de prijswinnaar geselecteerd. Alleen als jij een van de winnaars bent, bellen we je terug om je naam, adres en woonplaats te noteren. De winnaars worden vervolgens op http://winacties.rtl.nl bekend gemaakt.

De datum van levering van de prijs, vindt plaats in overleg met de leverancier van de te winnen prijs. Door deelname verklaart elke deelnemer geen bezwaar te maken tegen het kosteloos ontvangen van SMS-berichten, die noodzakelijk zijn voor het verloop van de actie. Bijvoorbeeld bij een technische storing. De prijs is niet overdraagbaar.

 

Door deelname verklaart elke deelnemer geen bezwaar te maken tegen het kosteloos ontvangen van SMS-berichten, die noodzakelijk zijn voor het verloop van de actie. Bijvoorbeeld bij een technische storing.

 

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

 

In totaal vinden er tijdens de Actieperiode maximaal twintig trekkingen plaats.

 

Voor zover verschuldigd, zal de organisator zorgdragen voor de afdracht en inhouding van kansspelbelasting. Indien de prijs bestaat uit een geldbedrag, zal eventueel verschuldigde kansspelbelasting worden ingehouden op het gewonnen geldbedrag. Overige mogelijk relevante belastingen komen voor rekening van de winnaars.

 

De organisator handelt bij het organiseren van dit promotionele kansspel in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

 

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over het spel kunnen aan de publieksservice van RTL Nederland gericht worden:

 

RTL Nederland B.V.

Postbus 15016

1200 TV Hilversum

Telefoonnummer: 0900-1005000   

KvK-nummer: 32105893 (Hilversum)

BTW-nummer: 32055892

Voor meer informatie: www.rtl.nl